Inés Arrimadas visita Sant Pere i Sant Pau

    En l’acte central a Tarragona l’alcaldable de Cs, Ruben Viñuales, assegura que “Ciutadans és l’únic vot útil per evitar que ERC governi Tarragona”

    “El ‘sanchisme’ ha premiat Meritxell Batet proposant-la com a presidenta del Congrés, una persona que va votar a favor del referèndum separatista i que defensa que la Constitució no s’ha d’imposar”. Així ho ha dit la líder de Cs a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en l’acte central de la campanya de les eleccions municipals a Tarragona. Arrimadas ha assegurat que “Batet defensa el model d’immersió lingüística -que exclou el castellà-, i creu que els colpistes no haurien de ser a la presó”. “El PSOE premia els que volen la separació i no aposten per la igualtat i, davant d’aquesta situació, l’únic salvavides institucional possible és Ciutadans”, ha afegit . Per això Arrimadas ha dit, en un acte celebrat al barri de Sant Pere i Sant Pau, que “necessitem un projecte per a Tarragona que tingui en compte tots els barris i tots els ciutadans, que freni al separatisme i que sàpiga què és treballar bé, i aquest només és el de Ciutadans”.

    De la seva banda, la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, ha alertat que “el PSC, amb el senyor Ballesteros al capdavant, ja ha dit que pactarà amb ERC, els que van donar un cop a Catalunya” i ha afegit que “un alcalde socialista és un ‘xollazo’ per als separatistes”. Roldán ha dit que “la política municipal no pot anar a cop d’improvisació, com ha fet Ballesteros” i ha assegurat que “està convençuda que Ciutadans a partir del 26 de maig, ocuparà l’alcaldia de Tarragona”.

    Finalment el candidat de Cs a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha destacat que “no volem una estelada a l’ajuntament de Tarragona i l’únic vot útil per evitar un govern entre el PSC i ERC és el de Ciutadans”. Viñuales ha explicat també que “volem posar el ciutadà al centre de la política i acostar-nos a unes zones de Tarragona històricament oblidades, els barris”. “No volem que hi hagi ciutadans de primera i de segona, ni que el centre estigui cuidat i la resta, no”, ha conclòs.