Imma Colomer dona vida a la Solange en “Un dia qualsevol”

  El proper dissabte, 8 de febrer, a les 20.30 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà l’obra “Un dia qualsevol”, en el marc de la programació de La Temporada Lleida. Una obra que, protagonitzada per l’Imma Colomer, és un cant a la vida amb un text àgil, divertit i punyent a l’entorn de la realitat de la gent gran.

  “Un dia qualsevol”, un de tants a la residència de la tercera edat Bon Repòs, hi irromp la Marta (Imma Colomer). És a dir, la Solange, perquè ella sempre s’ha volgut dir així. I revolucionarà la vida de la residència amb la seva il·lusió i les seves ganes de gaudir de la vida. El Mateu (Pep Ferrer) i l’Ernest (Quimet Pla), rondinaires, es faran còmplices d’ella per sacsejar la tranquil·litat d’aquell espai asèptic, previsible i ensopit. Els tres protagonistes, sota el control de la infermera (Annabel Castan), lluitaran, també, contra el sentiment de culpa.

  L’obra, de la companyia Les Antonietes, juntament amb Grec 2019 Festival de Barcelona i OHM productions, parla de la situació de la gent gran, oblidada de tothom, explicada per la gent gran i sense pena, amb humor, i des d’un geriàtric. L’obra submergeix el públic en aquesta clàssica residència.

  Imma Colomer, Annabel Castan, Pep Ferrer i Quimet Pla donen veu, doncs, a una realitat que està a l’ordre del dia. “Un dia qualsevol” és una coproducció, creada i dirigida per Oriol Tarrasón i que en aquesta ocasió comptarà amb la participació de l’alumnat del taller de teatre per a gent gran de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

  Les entrades (16 € la general i 12 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

  Oriol Tarrasón. Autor i director de l’obra

  Oriol Tarrasón, actor, director de teatre i dramaturg espanyol, neix a Barcelona l’any 1969 i té una llarga trajectòria en l’àmbit escènic. Va estudiar teatre i és conegut per la seva interpretació a la sèrie de “Los misterios de Laura” i per dirigir la companyia de teatre “Les Antonietes”. Com actor ja ha debutat en diferents obres teatrals i com a director, va ser al 2012 quan va guanyar el seu primer Gaudí amb la mini-sèrie “Volveremos”. Des del 2008 compagina el seu treball com actor amb la direcció artística de la companyia de teatre “Les Antonietes”.

  Les Antonietes

  Aquesta companyia neix el 2007 de la mà de Maria Ibars i Annabel Castan. Amb el pas del temps s’incorpora l’Oriol Tarrasón com a director de la companyia i creen una forma diferent de treballar, ho fan a partir d’autors i obres clàssiques, com per exemple Shakespeare.