Holi Party i Nit Jove la prèvia de la Festa Major de l’Arboç 2017

  L’escenari triat per dur a terme ambdós esdeveniments és la pista exterior del Centre Polivalent

  El proper divendres 18 d’agost els joves seran els grans protagonistes a l’Arboç. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç organitza una “Holi Party” i la ja tradicional “Nit Jove” amb música en directe, com a prèvia de la Festa Major 2017.

  L’escenari triat per dur a terme ambdós esdeveniments és la pista exterior del Centre Polivalent. La “Holi Party” tindrà lloc de les 18 a les 20h i la “Nit Jove” a partir de les 23h.

  Una traducció acceptada de Holi Party és Festa dels Colors. Es tracta d’una festa d’origen hindú que se celebra per donar la benvinguda a la primavera i on cada individu pot alliberar-se dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest tipus de festa s’ha popularitzat força especialment en determinades parts d’Europa i d’Amèrica del Nord. Molt recentment ha arribat a Catalunya on s’han celebrat festes Holi en ciutats com Barcelona o Terrassa. La festa Holi consisteix a llençar enlaire pols de colors acompanyat d’amics i al ritme de música.

  A partir de les 11 de la nit començarà la “Nit Jove”, on tots els assistents podran vibrar amb les actuacions de Dj Dani, Dj Alberto, Dj Spex, The Mighty Ducks i la Disco Laser Show de Rufino. Hi haurà servei de barra a preus populars.

  Tots els actes són gratuïts. Ambdues iniciatives són organitzades per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de Ràdio L’Arboç, la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i L’Oficina Jove del Baix Penedès.