Hi ha gairebé 3.000 establiments comercials a les Terres de l’Ebre

    Avui s'ha fet la cloenda de les I Jornades d'Intercanvi d'Experiències Comercials a Sant Carles de la Ràpita

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’oferta comercial a les Terres de l’Ebre és de 2.944 establiments. Aquestes xifres s’han extret del primer Cens d’Establiments Comercials de Catalunya, que ha presentat avui la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, a Sant Carles de la Ràpita, on ha fet la cloenda de les I Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials, que ha organitzat la Unió de Comerç Rapitenc.

    L’acte ha comptat també amb la presència de la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, qui també ha presidit la inauguració.

    La Unió de Comerç Rapitenc ha celebrat avui aquestes jornades on s’han intercanviat experiències, presentat casos d’èxit  i s’ha debatut sobre el present i el futur del sector comercial al territori. Amb aquesta iniciativa, l’entitat s’ha volgut sumar a la Setmana del Comerç, impulsada per la Generalitat, a través de la Direcció General de Comerç, durant la qual s’han organitzat més de 120 activitats arreu de Catalunya vinculades al comerç.