Detingut per consumir substàncies estupefaents a l’Hospital Santa Tecla

  La Guàrdia Urbana de Tarragona també ha recuperat un vehicle sostret i ha identificat un menor que s'havia escapat d'un centre de menors de Girona

  A quarts de quatre d’aquesta passada matinada de dijous, el vigilant de l’àrea d’Urgències de l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona ha trucat la Guàrdia Urbana per alertar que hi havia un individu punxant-se als serveis del centre sanitari. Els agents han denunciat l’home de 43 anys. A més, han comprovat que tenia pendent una citació del Jutjat d’instrucció número 4 del Vendrell.

  Recuperació de vehicle sostret

  D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre la trucada ahir, dimecres 28 de febrer a a la tarda, d’un veí del barri de Sant Salvador informant que al carrer Pirineus hi havia un cotxe que semblava que hagués estat robat, ja que tenia un vidre trencat i l’interior regirat. Fetes les comprovacions pertinents, el vehicle apareixia com a robat, motiu pel qual va ser retirat amb grua.

  Identificació de menor escapat

  També ahir a la tarda, la Guàrdia Urbana va identificar diferents menors a les escales de la catedral, a la plaça de les Cols. Un d’ells constava que s’havia escapat d’un centre de menors de Girona. El menor va ser lliurat a educadors d’un dels centres de menors de la ciutat perquè se’n fessin càrrec.