Grups d’escolars s’interessen per les visites a l’ALMAPARC d’Almacelles al Parc d’Europa

    Les visites situen la mostra d’escultura monumental internacional almacellenca, com un dels referents culturals de les Terres de Ponent.

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Més d’un centenar d’alumnes del cicle superior de primària de l’Escola Espiga de Lleida (cursos de 5è i 6è), acompanyats del seus professors i tutors han visitat aquest matí l’ALMAPARC escultòric ubicat en el Parc d’Europa d’Almacelles. Aquesta visita s’afegeix a d’altres que s’han anat fent al llarg d’aquests darrers mesos i que situen la mostra d’escultura monumental internacional almacellenca, com un dels referents culturals de les Terres de Ponent.

    Aquesta visita ha estat guiada i s’ha fet càrrec de la seva explicació la pròpia comissària de la mostra, la Sra. Luisa Noriega, qui ha explicat als joves estudiants el llegat artístic que hom pot trobar en aquest parc, així com els estils representats, els materials emprats i les trajectòries de cada escultor/a participant.

    Posteriorment, la visita dels escolars s’ha complementat amb una visita al complex de les Piscines municipals, on han tingut una estona per a l’esbarjo i la diversió.