El grup reusenc Canya d’Or & Brass actua a aquest dissabte a Falset

  Aquesta col·laboració es va iniciar l'any passat, quan amb motiu de la capitalitat cultural catalana, Reus va ser la ciutat convidada a la Fira del Vi de Falset

  Els Ajuntaments de Falset i Reus es tornen a agermanar aprofitant l’esdeveniment vinícola a la capital del Priorat, la Fira el Vi de Falset i, per aquest motiu, aquest dissabte 5 de maig, a les 20:30h, actuarà el grup reusenc Canya d’Or & Brass.

  Aquesta col·laboració es va iniciar l’any passat, quan amb motiu de la capitalitat cultural catalana, Reus va ser la ciutat convidada a la Fira del Vi de Falset.

  Enguany, i per tal de donar continuïtat a la col·laboració i aprofitant la celebració de Reus Ciutat de la Música 2018, s’ha volgut que l’intercanvi el protagonitzés la música i és per això que es va fer l’actuació del pianista Lluís Capdevila divendres de la setmana passada al al Jardí de la Casa Rull i que demà agafarà el relleu musical el grup reusenc a Falset.

  Canya d’Or & Brass

  Les ganes de renovar i ampliar diferents formats d’un món en constant evolució i ebullició com el de la gralla, ha provocat a aquest consolidat quartet (Canya d’Or) la necessitat de reinventar-se proposant diferents formacions on fusionar-s’hi. Canya d’Or & Brass és l’última d’aquestes propostes on barreja gralles amb instruments de metall i un conjunt ampli de percussions, creant un repertori original i poc habitual dins del món graller. Ritmes balcànics, música klezmer, funk, tangos, músiques populars, ska, sèries de dibuxos animats, etc., tot això introduint el llenguatge de la improvisació. Enguany, per celebrar el seu 20è aniversari, estan preparant el que serà el seu segon treball discogràfic amb aquest nou format.

   

  Canya d’Or & Brass són:

  Jaume Aguza – gralla
  Pol Figuerola – gralla
  Jaume Cuartero – gralla baixa
  “Titus” Prats – percussions
  David Rincón – percussions
  Aureli Andrés – trombó
  Kike Ordax – Saxo baríton