El Grup Municipal del PDeCAT no assistirà a la visita de Méndez de Vigo

  El ministre assistirà demà a la ciutat amb motiu de la inauguració de les obres de remodelació de l’estadi de futbol del Club Gimnàstic de Tarragona

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Arran del context actual, el Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona no assistirà a la visita que el Ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, realitzarà demà a la ciutat amb motiu de la inauguració de les obres de remodelació de l’estadi de futbol del Club Gimnàstic de Tarragona. Així ho ha comunitat aquest dilluns al matí el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal.

   A cinc mesos dels Jocs Mediterranis amb multitud de projectes pendents

  D’altra banda, el Grup Municipal del PDeCAT ha lliurat aquest dilluns una sol·licitud d’informació a Alcaldia amb l’objectiu de conèixer quan s’iniciarà la reforma del Velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània, quan començaran les obres d’adequació del Camp de Tir al barri de Sant Salvador, quin és el cost econòmic d’ambdues actuacions i d’on es preveu aconseguir el finançament.

  “Queden cinc mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis i ni tant són s’han licitat cap dels dos projectes”, ha alertat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que consideraria “imperdonable” que “un dels pocs projectes que beneficien als barris de la ciutat fora de l’Anella Mediterrània, com és el cas del Camp de Tir de Sant Salvador, no s’acabi materialitzant”.

  Guzmán ha lamentat  “la mala gestió” de l’equip de govern municipal. “El febrer de l’any passat, l’equip de govern assegurava que el projecte de la remodelació del Camp de Tir estaria enllestit i licitat abans de l’estiu del 2017”, ha recordat la regidora del PDeCAT, que també ha assenyalat que el senyor Ballesteros, ara també fa un any, va assegurar que les obres del Velòdrom començarien abans de l’estiu del 2017. Guzmán ha explicat que el Grup Municipal preguntarà per l’estat dels dos projectes al plenari d’aquest dijous 25 de gener.