El grup Aba Taano ofereix un concert solidari a l’Auditori de Vila-seca

  El concert tindrà lloc el proper diumenge 29 d’abril a les 19.00 h.

  L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà dins la seva programació de primavera el quintet de gòspel ugandès Aba Taano (significa “els cinc”), el proper diumenge 29 d’abril a les 19.00 h.

  El grup Aba Taano canta gòspel africà, a més de temes del gòspel americà, amb un plantejament absolutament diferent. Dansa, ritme i veu són els ingredients principals d’aquest concert, i el públic es contagia de l’alegria i l’energia positiva que transmeten.
  La seva qualitat vocal és indiscutible i la profunditat de les seves veus, única.

  Els beneficis dels seus concerts van destinats al projecte solidari “Música per salvar vides” el qual gestiona un orfenat a Uganda. Aquest orfenat ajuda directament a una trentena de nens i nenes orfes, que viuen en condicions desfavorides. El projecte potencia la música i la dansa perquè aquests infants es formin i puguin tenir un futur digne al seu propi país. De fet, Aba Taano representa la principal font de finançament del projecte i un punt molt important de recolzament professional pels nens i joves.

  Els cinc joves que formen el grup (Nabbale, mezzo; Patrick, alt; Mayanja, baix; Kamogga, baix i Ssenteza baix i director) han aconseguit el reconeixement unànime del públic i sis prestigiosos premis internacionals. Entre d’altres, el juliol de l’any 2014, la medalla d’Or en les Olimpíades de la Veu de Letònia i, el desembre de 2015, la medalla d’Or del Concurs “Cantate Domino”, a Lituània. Actualment, competeixen al Concurs International “A Capella contest”, a Leipzig, Alemanya.

  Aba Taano arriba a Vila-seca aprofitant la seva gira per Espanya. No és la primera vegada que actuen a Catalunya: Sagrada Família (2014), Tarragona i La Riera de Gaià (2015); Reus, Salou, Mont-roig, Girona, Figueres, a la Universitat Ramon Llull i a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona (2016-2017).