Gran èxit de públic de la Nit dels Museus i del Patrimoni a Reus

    S'han obert diferents equipaments més enllà del seu horari habitual, una experiència que ha permés gaudir del patrimoni d’una manera ben diferent

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’ampli programa d’activitats i visites nocturnes a diferents espais patrimonials amb motiu de la Nit dels Museus i del Patrimoni d’aquest dissabte 20 de maig ha tingut una espectacular resposta per part del públic. Atés que dijous era el Dia Internacional dels Museus i que enguany Reus és Capital de la Cultura Catalana aquest dissabte s’han obert diferents equipaments més enllà del seu horari habitual, una experiència que ha permés gaudir del patrimoni d’una manera ben diferent. Una programació que ha inclós també la presentació de les millores introduïdes a l’exposició permanent “Ara Toca Festa!” del Museu de la plaça de la Llibertat.

    En el marc de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, les regidories de Cultura i de Projecció de Ciutat i també altres institucions que gestionen espais patrimonials a la ciutat (com la Diputació de Tarragona i el Centre de Lectura) s’han posat d’acord per confegir un extens programa d’activitats i visites a espais reusencs singulars. Els espais que han participat en aquesta iniciativa i que la ciutadania ha pogut conèixer han estat el Museu de la plaça de la Llibertat, el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, el refugi antiaeri de la Patacada, el Centre de la Imatge Mas Iglesias, el Centre de Lectura, el Palau Bofarull, el Campanar de Sant Pere, el Saló de Plens municipal i el Gaudí Centre.