Gran afluència d’esquiadors a les pistes del Pirineu pel bon temps

    Les darrers nevades deixen gruixos importants amb els que es podrà allargar la temporada

    L’ambient assolellat acompanyat d’una temperatura agradable ha afavorit que aquest diumenge molts aficionats a l’esquí hagin decidit desplaçar-se fins a les diferents pistes del Pirineu. La nevada caiguda a principis d’aquest mes de febrer ha contribuït a que recintes com el de la Masella, als termes municipals d’Alp i Das (Cerdanya), s’hagin acumulat uns gruixos de neu superiors als 2,4 metres en les zones mitjanes i altes de l’estació. Des del complex fan una valoració positiva respecte l’afluència de visitants, que aquest matí s’ha traduït en la venda d’uns 9.000 forfets i que ha estat multitudinària durant els caps de setmana d’aquest mes. Al mateix temps, segons la directora comercial i de màrqueting de la Masella, Maite Martí, la neu ha atret en les darreres setmanes a més de 3.000 esquiadors entre setmana.
    L’esplèndida jornada per a l’esquí d’aquest diumenge, acompanyada de la bona qualitat de la neu caiguda aquest mes de febrer, ha fet gaudir a les persones que han passat el cap de setmana a l’entorn de les diferents pistes que hi ha a les comarques del Pirineu, on tant divendres com dissabte el cel estava més aviat tapat i ha caigut alguna precipitació en forma de pluja. Al complex de Masella, totes les instal·lacions estaven obertes i s’han pogut mantenir gràcies a les baixes temperatures dels darrers dies. “Anem incrementant gruixos i la qualitat de la neu es boníssima”, ha destacat la seva directora comercial i de màrqueting, que considera que enguany podrien allargar la temporada fins ben entrat el mes d’abril o, fins i tot, a principis de maig.

    Les cues per pujar als remuntadors han estat visibles tot el matí en aquest complex de la Cerdanya, on esquiadors com en Guillem Mitjà han destacat la bona qualitat de la neu que hi ha malgrat la pluja de divendres. Persones com la Judit Saura, que ha vingut amb alguns companys de classe, aquest diumenge era el primer cop que venien a esquiar i han pogut gaudir de l’esport blanc en bones condicions.

    També han manifestat la voluntat de poder “aprofitar la neu” visitants com l’Alfons Rojo i fins i tot, l’Ana Zuera ha explicat que el dia era “ideal per venir amb els nens i que aprenguin a esquiar”.