Girona serà l’escenari del sorteig de la Grossa de Sant Jordi

  La gala se celebrarà a la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona aquest divendres, 27 d’abril, a les 13:00 h

  La segona edició del sorteig de la Grossa de Sant Jordi comença el compte enrere. Aquest divendres, a les 13:00 hores la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona es convertirà en l’escenari del programa que produirà i emetrà en directe TV3. Aquest municipi ha estat l’escollit per apadrinar el segon sorteig, en ser la localitat on es va repartir el primer premi de la Grossa de Sant Jordi 2017.

  Els presentadors seran Lluís Marquina i Candela Figueras i estaran acompanyats per Anna Bertran i Ferran Aixalà amb la banda “Pastorets Rock” que posarà la nota musical a l’espectacle.

  Demà dijous, els bombos i les boles del sorteig sortiran de la seu de Loteria de Catalunya a Barcelona per arribar a les 12:00 del migdia a l’Auditori de Girona. Els mitjans que ho desitgin en podran enregistrar imatges.

  Pel que fa a la cobertura informativa, TV3 oferirà el senyal de “streaming” per als mitjans que ho necessitin. Els interessats hauran de trucar al Control de Tràfic de TV3 (93 499 93 56/57) el mateix 27 d’abril. D’altra banda, el senyal de l’emissió en directe s’enviarà a Collserola per a totes les cadenes de televisió.

  La web de Loteria de Catalunya també donarà els detalls de tots els números premiats i, a més, oferirà la possibilitat de consultar a través d’un cercador si un bitllet ha resultat premiat.
  El sorteig està obert al públic. Per assistir-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça: publiclagrossa@tv3.cat.

  Els bitllets es poden comprar fins 1 hora abans del sorteig: hi ha més de 6 milions d’euros en premis

  La Grossa de Sant Jordi 2018 té una tirada de 9,2 milions d’euros, 8 milions en paper i 1,2 milions on line (per internet o a través dels terminals dels punts de venda). Es podran comprar bitllets fins a una hora abans del sorteig, és a dir fins a les 12:00 del migdia per internet, a través de la web de Loteria de Catalunya o de qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya (estancs, llibreries, quioscos, , bars, , etc) i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.

  La segona edició de la Grossa de Sant Jordi repartirà més de 6 milions d’euros en premis. Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ per cada bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ per bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ per bitllet de 5€); el quart donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ per bitllet de 5€), i el cinquè, 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€).

  2.100 punts de venda i una xarxa complementària de 1.500 supermercats i estacions de servei a tot Catalunya

  A banda dels 2.100 punts de venda habitual dels productes de Loteria de Catalunya, La Grossa de Sant Jordi també es pot adquirir a una xarxa complementària formada per cadenes de supermercats com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Condis, Sorli i El Corte Inglés, i estacions de servei com Repsol, Petrocat i Cepsa, entre d’altres. Això suma un total de 1.500 punts de venda. També hi ha la possibilitat de comprar els números en línia, a través del web de Loteria de Catalunya.