Germán Ciscar denuncia a Sorea per «apropiació indeguda i estafa continuada»

    El regidor apunta que l’empresa subministradora d’aigua hauria estafat més d’1 milió d’euros als ampostins

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El regidor de l’Ajuntament d’Amposta Germán Ciscar ha presentat avui, 14 de gener, una denúncia dirigida a Sorea, l’empresa subministradora d’aigua de la ciutat. Ciscar ha denunciat a l’empresa per «apropiació indeguda i estafa continuada», fets que, segons ha apuntat, estarien passant des de l’any 2005. Segons el regidor, l’estafa hauria afectat als abonats ampostins en una quantitat d’1 milió 47 mil euros.

    Entre els fets que denuncia, apareix també un incompliment de contracte per part de Sorea, ja que segons Ciscar, l’empresa cobra el servei d’atenció telefònica, el que en el contracte amb el consistori es detallava com a un servei gratuït, «ja que era una millora de servei en el contracte». «No podem permetre que aquesta empresa segueixi estafant a la ciutat. Si alguna cosa positiva podem extreure d’aquesta estafa, és que els diners es retornaran als ciutadans i, per tant, també a Amposta», ha afirmat el regidor.

    Germán Ciscar també ha apuntat que «en la denúncia hem dit que els jutjats reclamen a l’Ajuntament les despeses detallades», uns documents amb els quals afirma que podria augmentar la quantitat que l’empresa hauria robat, i que, per tant, s’hauria de retornar als abonats ampostins.