La gent gran de Canyelles gaudeix aprenent hàbits saludables

    Els participants han après alguns consells i trucs per aconseguir  una alimentació més  saludable

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La gent gran de Canyelles ha après nous hàbits saludables, tan en l’àmbit de l’alimentació com de la vida en general, en el darrer taller que s’ha organitzat per a aquest col·lectiu i que ha estat tot un èxit de participació. L’Espai de la Gent ha acollit aquest passat dimecres 11 d’abril, una nova xerrada participativa organitzada per l’Ajuntament de Canyelles amb el suport de la Diputació de Barcelona, en què han participat una vintena de persones.

    Els participants han après alguns consells i trucs per aconseguir  una alimentació més  saludable, han compartit un berenar i també han practicat diversos exercicis gimnàstics i moviments suaus que els poden ajudar a mantenir-se millor en la seva vida diària. La cloenda del taller ha anat a càrrec del regidor de la Gent Gran de l’Ajuntament de Canyelles, Oriol Freixenet.

    El taller-xerrada participatiu sobre Alimentació Saludable s’emmarca en el cicle d’activitats adreçades a la gent gran que es fan al llarg de l’any a Canyelles.  A banda dels diversos cursos que es fan habitualment, s’ha previst una nova experiència d’aquest tipus per al pròxim 16 de maig. En aquest cas el tema escollit és la prevenció i actuacions davant els riscos d’accidents a la llar. I per al mes de juny, es prepara una nova edició del Passaparaula cultural.