El Gaudí Centre Reus participa a l’acció «Catalunya, Hola Família!»

  L'activitat, dinamitzada i pensada pe fer en família, es realitza per primera vegada i es durà a terme del 20 al 22 d'abril

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Gaudí Centre acollirà aquest pròxim cap de setmana l’activitat «Catalunya, Hola Família», promoguda per l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb els ens de promoció territorials i un total de 24 destinacions de turisme familiar. Aquesta acció es farà per primera vegada i es durà a terme del 20 al 22 d’abril, al voltant del tema escollit per a l’ocasió que és «Llegendes en Família», amb l’objectiu de posar èmfasi en la història i la mitologia del territori.

  En el cas de la ciutat, aquesta activitat, dinamitzada i pensada pe fer conjuntament en família, està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica. L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb el personatge d’Antoni Gaudí, descobrir el Reus i la Barcelona de la seva època, conèixer millor la professió d’arquitecte i identificar els principals elements característics de l’obra gaudiniana.

  En el decurs de la visita, petits i grans descobriran els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a través d’un joc d’empatia, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i la seva obra. Al final de la visita, es realitzarà un taller artístic relacionat amb l’obra de Gaudí.

  L’activitat és gratuïta pels infants i té un cost de 4 euros pels adults acompanyants. És imprescindible la reserva prèvia trucant al 977 010 670 o enviant un correu a infoturisme@reus.cat

  A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família”, l’Agència Catalana de Turisme, un ens del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.

  Per aquesta primera edició, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori.

  El Gaudí Centre, que gestiona Reus Promoció, forma part del segell de l’Agència Catalana de Turisme que el certifica com a equipament familiar des del passat mes maig de 2017 i per aquest motiu, participa en aquesta acció especial, programant especialment pels diumenges 22 d’abril i 22 de maig la visita familiar «Observem escoltem i toquem en família».