El Futsal Lleida Lo Caragol encara el nou any amb el desig d’un nou ascens

    Consideren que el grup humà format al club esdevé la clau d’haver aconseguit els ascensos dels últims anys que els han portat a la Tercera Divisió Nacional

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Tot just fa deu anys, al 2008, el club Futsal Lleida Lo Caragol iniciava la seva aventura en les categories inferiors d’un esport amb tanta tradició a la ciutat com és el futbol sala, dibuixant una trajectòria ascendent que els ha fet passar de la Segona Divisió Catalana fins a consolidar-se a la Tercera Divisió Nacional. Parlem amb Macià Exposito, director esportiu, Valentí Cunill, coordinador i entrenador del primer equip, i Ruben Narbona, responsable de comunicació. Actualment, el club compta amb tres equips, dos dels quals es troben a la categoria Sènior, a Tercera Divisió Nacional i a Divisió d’Honor respectivament, i amb l’equip base a la categoria Cadet, a la Primera Divisió Catalana. Des del club apunten que el fet d’haver “format una família” ha estat la clau que els ha permès celebrar diversos ascensos en els últims anys. El respecte, la qualitat humana o el compromís són els valors que formen les bases inamovibles que des del club pretenen transmetre als seus equips.

    El desig que tenen en aquest nou any és el d’aconseguir un nou ascens, el quan suposaria un premi “perquè estan treballant molt bé i amb els peus a terra”. Tot i la possibilitat que enguany no compleixin aquest objectiu, es mostren convençuts que la seva presència a la Segona Divisió B Nacional tard o aviat arribarà. Exposito, Cunill i Narbona expliquen que aquest fet contribuiria a que els equips lleidatans sumessin renom a Catalunya, que portaria a crear nous equips de base i que, en definitiva, faria créixer el futbol sala fins al punt que els equips i la competició puguin assolir el seu màxim nivell.