Finalitza la Festa Major de Lletger

  La darrera de les 5 Festes Majors que es celebren al municipi de Sant Jaume dels Domenys va tenir lloc el passat cap de setmana a Lletger

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La darrera de les 5 Festes Majors que es celebren al municipi de Sant Jaume dels Domenys va tenir lloc el passat cap de setmana a Lletger.

  Des del dijous, 11 d’octubre, fins al diumenge, la Societat Cultural i Recreativa de Lletger va organitzar la Festa Major amb un extens programa que va incloure actes i activitats diverses.

  Es va encetar amb un sopar popular seguit de la Nit Jove amb el Rufino i el seu Disco Laser Show. Ben d’hora pel matí de divendres un grup de caminadors van sortir a fer una ruta per les barraques de pedra seca de l’entorn. Per la tarda, classe de zumba i per acabar el dia, la representació de l’obra “Per no entendre el castellà, a càrrec del Grup de Teatre d’Albinyana.

  Dissabte després de la Missa, el conjunt Cotton Club Duet amb la Laia, van oferir un concert vermut i, després del torneig de futbol celebrat per la tarda, van amenitzar els Balls de Tarda i de Nit, fent una pausa entre els dos per deixar pas al Cercavila de Foc, que va comptar amb el Ball de Diables de Sant Jaume, L’Espanta-rucs del Penedès i el Drac i l’Àliga de Lletger.

  Diumenge van començar els actes amb el Cercavila pels carrers del poble, que va comptar amb el Ball de Bastons i els Gegants, Capgrossos i Gralles de Sant Jaume, els Balls de Pastorets i de Gitanes de l’Arboç i l’Àliga de Lletger. La Coral Ressó de l’Arboç va posar la música en el Concert Vermut i, per la tarda, es van cloure les celebracions amb l’espectacle infantil amb la Marieta Antonieta i una xocolatada per a tothom.

  Comença doncs el compte enrere per la propera tanda de Festes Majors a Sant Jaume, que tindrà el tret de sortida a Cornudella a principis de juliol de l’any que ve.