Fereixen sis Mossos d’Esquadra durant dues detencions a Sabadell

    Els agents presenten politraumatismes provocats per dues persones que presentaven una actitud agressiva

    Sis Mossos d’Esquadra van resultar ferits la nit de dimecres durant dues detencions efectuades a la ciutat de Sabadell. Un dels fets va tenir lloc al carrer Borriana i l’altre en un local d’oci ubicat al carrer Puig i Cadafalch. En el primer cas l’home va enfrontar-se als agents quan l’intentaven detenir i en el segon l’arrestat va llançar un gos pit bull de grans dimensions contra els policies. Fonts policials han indicat que els agents van patir politraumatismes, policontusions i talls a causa dels fets. Alhora han informat que tres d’ells han hagut d’agafar la baixa. Els dos arrestats es troben a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell i és possible que passin a disposició judicial.
    El primer succés va tenir lloc a dos quarts de nou del vespre al carrer Borriana de la localitat quan la policia va rebre un avís per una baralla a l’interior d’un local. En arribar-hi, els agents van comprovar que l’autor dels fets havia marxat i van procedir a buscar-los per la zona. En localitzar-lo, l’home es va llançar contra els agents i els va colpejar. Finalment el van reduir i detenir. Els policies implicats van patir diverses lesions a causa d’aquestes agressions.

    L’altre incident va succeir a dos quarts de deu de la nit en una discoteca del carrer Puig i Cadafalch quan un home va accedir a l’interior del local amb un gos pit bull i un ganivet de grans dimensions. Quatre agents dels Mossos d’Esquadra van introduir-se en el local per detenir l’home. En veure’ls, l’arrestat va llançar el gos contra els agents, però un policia va aconseguir agafar la corretja i apartar l’animal.

    A continuació l’home es va enfrontar als Mossos, provocant als policies diverses ferides com un tall a la cella i lesions en el braç i en el dit. També presenten politraumatismes i policontusions.