Fèlix Larrosa visita als participants del dinar solidari fer per l’Associació de veïns de la Bordeta

    Lliura un record a la presidenta Carmen Guerrero per la tasca que desenvolupa al capdavant de l’Associació de Veïns, promovent els valors cívics i socials del barri

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha saludat aquest dissabte al migdia els assistents al dinar solidari que per vuitè any consecutiu organitza l’Associació de Veïns de la Bordeta, amb l’objectiu de recaptar recursos perquè les famílies necessitades del barri puguin tenir unes festes nadalenques com tothom.

    Larrosa, que ha estat acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora del barri, Montse Parra, i dels paers Carme Culleré, José María Córdoba, Carles Vega i Joan Vilella, s’ha dirigit als més de 300 veïns que omplien el Poliesportiu Municipal de la Bordeta per agrair-los la participació en aquest esdeveniment solidari. Al mateix temps, el paer en cap ha aprofitat per lliurar un record a la presidenta veïnal, Carme Guerrero per la tasca que desenvolupa al capdavant de l’Associació de Veïns, promovent els valors cívics i socials del barri.

    Carmen Guerrero ha aprofitat l’oportunitat per encoratjar als assistents a fer de la Bordeta el barri més cívic i net de la ciutat, per la qual cosa ha demanat la col·laboració de tothom.