Fèlix Larrosa anuncia als veïns de Magraners l’inici del projecte del bosc urbà

    Participa, juntament amb el nou regidor del barri, Joan Queralt, en la festa del soci de l’associació de veïns

    El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha anunciat als veïns de Magraners l’inici del projecte del nou bosc urbà del barri, durant la celebració de la Festa del Soci de l’Associació de Veïns, que s’ha celebrat aquest dissabte al vespre al pavelló municipal i al qual també ha assistit el nou regidor del barri, Joan Queralt.

    L’alcalde ha explicat l’aprovació del projecte del bosc urbà en el darrer ple municipal i ha expressat la seva estranyesa pel fet que hi hagués grups de l’oposició que hi votessin en contra. “Com es pot estar en contra de la construcció d’una plaça pública?”, s’ha preguntat davant dels 300 veïns que hi havia al pavelló. “Només ho puc entendre perquè, votant en contra de magraners es vol censurar la meva persona, per haver estat tants anys regidor del barri”, ha dit.

    Fèlix Larrosa ha felicitat als veïns i a la junta directiva de l’associació per la tasca que realitzen, i ha tingut paraules d’agraïment per tot allò que ha après essent regidor del barri en els darrers anys “Vosaltres m’heu ensenyat molt”, ha dit. Al mateix temps ha encoratjat als veïns a seguir treballant pel barri i a demanar, criticar i reivindicar tot allò que consideren que necessita i que cal fer pel barri.

    Durant la festa del Soci, l’AV de Magraners ha ret un homenatge sorpresa a un dels seus associats més populars i estimats, Josep Maria Gilart, que no ha pogut contenir l’emoció del moment.