Felip VI prioritza el partit de la selecció espanyola front la cloenda dels Jocs

    Respecte al president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del govern d'Espanya, Pedro Sánchez, encara no s'ha conegut si assistiran a la cerimònia que posarà fi a l'esdeveniment esportiu

    El rei Felip VI no assistirà a la cerimònia de clausura dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Com es pot comprovar a l’agenda del monarca, a través del web de la casa reial, Felip VI assistirà aquest diumenge, 1 de juliol, al partit que disputen la selecció espanyola i la russa a l’estadi Luzhniki, a Moscú.

    D’altra banda, Quim Torra torna del seu viatge a Washington aquest dissabte, 30 de juny. L’agenda de la Generalitat preveu l’assistència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueres, a la cerimònia de cloenda dels jocs però encara no s’ha conegut si el president de la Generalitat també hi serà.

    Per últim, la incògnita també gira entorn de l’assistència del president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez. De moment, l’agenda del president no està actualitzada i no preveu cap acte amb la presència de Pedro Sánchez.