La feina que paga per dormir: 2.000€ al mes per compartir la teva experiència

Si voleu treballar dormint, aquesta és la vostra oportunitat.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una marca líder en el descans a Espanya ofereix una oportunitat de treball única per als amants del son. Per la seva nova vacant, busquen una persona que dormi i comparteixi la seva experiència en canals digitals per un salari de 2.000 euros al mes.

Els requisits són senzills, només cal ser major de 18 anys i ser capaç de demostrar per què és la persona adequada per al treball a través d’un vídeo creatiu. L’empresa triarà la candidatura més ben executada i oferirà un contracte de tres mesos a temps complet per a un creador de continguts especialitzat en el somni. Si voleu treballar dormint, aquesta és la vostra oportunitat.

El candidat seleccionat haurà de provar els productes estrella de l’empresa i fer una avaluació completa de la seva qualitat i confort.

Per altra banda, l’especialista contractat haurà de crear contingut de forma periòdica per explicar les seves impressions sobre els productes de l’empresa a les xarxes socials. L’organització triarà la persona més adequada per al lloc de treball a finals d’abril i començarà a treballar-hi durant tres mesos.