La Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona es reuneix amb l’Ajuntament

  Aquesta Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme entre l’Ajuntament i la FAVT es complementa amb la Comissió de Treball de Cultura, Festes i Patrimoni

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, va presidir aquest dimarts a la tarda la primera reunió de la Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme, creada per l’Ajuntament i la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona (FAVT) per tal de fer un seguiment periòdic dels temes de ciutat en aquests àmbits.

  Durant la trobada, que va comptar amb la participació dels consellers Josep Maria Milà, Begoña Floria i Josep Acero, es van posar sobre la taula diversos temes com la regulació i el manteniment dels locals de les associacions de veïns, les subvencions a les entitats, els trèmits administratius electrònics, així com la seguretat. Així mateix, es van fixar tres reunions mongràfiques sobre Urbanisme (4 d’abril), Mobilitat (18 d’abril) i Festes (25 d’abril).

  La reunió d’aquest dimarts ha estat, a més, la primera trobada de l’equip de govern de la ciutat amb la nova junta directiva de la FAVT, presidida des de fa poques dates per Cristina Berrio.

  Aquesta Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme entre l’Ajuntament i la FAVT, presidida per José Luis Martín, es complementa amb la Comissió de Treball de Cultura, Festes i Patrimoni, responsabilitat de Begoña Floria.