4 ferits en l’explosió d’una botiga tipus vending 24 hores al carrer Rovira i Virgili

  Hi ha quatre ferits, dos dels quals han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII en estat greu

  Aquest migdia, poc abans de les 12.45 h s’ha produït una explosió de gas en una botiga tipus vending 24 hores, situada al carrer d’Antoni Rovira i Virgili de Tarragona número 26. Segons fonts policials, l’esclat s’hauria produït per una bombona de gas en una de les màquines expenedores.

  Hi ha un total de quatre persones ferides les quals dues d’elles, treballadores de l’establiment, estan en estat greu però controlades, ja que han sigut desplaçades per l’explosió des de l’interior de la botiga fins a un cotxe que estava aparcat; han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII. Les altres dues, que es troben en estat lleu, eren dos vianants, pare i fill, que passaven pel carrer en el moment de l’explosió; s’han traslladat a l’Hospital Santa Tecla. Un cinquè afectat, el responsable de la botiga ha estat donat d’alta sense ferides.

  El SEM actuant al lloc dels fets. Imatge de Tarragona ràdio
  El SEM actuant al lloc dels fets. Imatge de Tarragona ràdio

  El local, que era nou i durant aquesta setmana encara estaven en obres, no estava obert al públic. Les causes es desconeixen i estan pendents de l’informe dels Bombers i dels Mossos d’Esquadra, que són els que porten la investigació. Alguns vehicles que es trobaven estacionats a la zona han patit alguns desperfectes a causa de la deflagració.

  3 dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, 5 dotacions del SEM i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, s’han dirigit al lloc dels fets, on el trànsit ja està restablert parcialment amb un dels carrils de la via i s’espera que en poc temps es netegi el perímetre i es pugui circular amb normalitat.

  Tot i que han estat traslladats a l’hospital, els serveis mèdics els han qualificat de ferits lleus. Les causes de l’incident s’estan investigant per part dels Mossos d’Esquadra. Una primera hipòtesi és que s’hauria produït un escapament de gas a l’interior d’una d’aquestes màquines, que hauria acabat explotant. Al lloc dels fets, s’hi han desplaçat 2 dotacions dels bombers, a més de 4 dotacions del SEM i Mossos d’Esquadra.