Experiència gastronòmica per a joves al restaurant Ferreruela

    Workshops, cursos i tastets per a joves amants de la cuina creativa en el marc de l’Agenda Jove

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Una vintena de joves han participat aquest dimecres en el workshop organitzat per LleidaJove al restaurant Ferreruela on han pogut cuinar i preparar diversos plats d’entrant, segon i postres. Els participants han seguit les instruccions del reconegut cuiner Gonzalo Ferreruela i després han sopat plegats el que s’ha elaborat al restaurant. D’aquesta manera, els joves comparteixen una experiència única amb un professional del sector, gràcies a la iniciativa promoguda pel departament de Joventut de la Paeria.

    L’Agenda Jove ha inclòs en l’edició de tardor un cicle de workshops de cuina creativa amb l’objectiu de donar a conèixer als i les joves lleidatans tècniques de cuina d’alt nivell, promoure l’alimentació saludable i consolidar un grup que gaudeixi i proposi activitats d’aquest caire.

    Per al desembre hi ha programat un workshop d’elaboració de dolç i packaging de Nadal a càrrec d’Archicookture a la Casa de Fusta Coworking Creatiu. A l’octubre es va fer un altre a la pastisseria Tugues. La idea es continuar amb aquest tipus d’experiències al 2020 donat l’èxit que tenen entre els joves.