Èxit total de la III Nit Solidària i del Circ del Festival Deltebre Dansa

    Guillem Albà & La Marabunta van ser els mestres de cerimònies d’una de les nits més esperades del Festival

    Amb la Carpa Deltebre Dansa plena de gom a gom, ahir es va celebrar una nova edició de La Nit Solidària i del Circ, iniciativa del Festival Deltebre Dansa i NOMEN, patrocinador principal del Festival. En total, 900 espectadors omplien la Carpa per poder gaudir de les 5 actuacions de circ contemporani que van estar guiades pels catalans Guillem Albà & La Marabunta.

    Després de l’èxit de les edicions anteriors, La Nit Solidària i del Circ s’iniciava a les 20 h amb una gran recollida solidària d’aliments amenitzada per Lluïsa Bertomeu i Amado Cebolla, de Ràdio Delta. Gràcies a l’aportació dels 1.000 kg d’arròs de NOMEN i a la participació de totes aquelles persones que van realitzar la seva aportació, es van recaptar aliments i productes d’higiene personal que les Càrites Parroquials de La Cava i de Jesús i Maria i la Creu Roja Deltebre destinaran a les persones que més ho necessiten.

    La segona part de la nit, arrancava a les 22 h amb Guillem Albà & La Marabunta, encarregats de donar pas a les actuacions de la nit interpretades per Cie L’Indécente amb Drift and spin, Zirkus Morsa amb OI, Alexis Akrovatakis amb El Trozo, Britt Portelli amb Deinde i Jose & Dani amb NINGUNAPALABRA. El resultat va ser una nit de bogeria i descontrol absolut on els espectacles de circ contemporani no van deixar indiferent a ningú.