Èxit de participació en les activitats en favor de La Marató de TV3 a Aitona

    Prop de 400 persones han pres part dels diferents actes solidaris celebrats al municipi aquest diumenge 12 de desembre al llarg de tota la jornada

    Aitona s’ha sumat un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que aquest 2021 compleix la seva 30a edició.

    Així, amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica de la salut mental, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als aitonencs i aitonenques aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor i agraeix la seva implicació directa en el projecte- van organitzar diumenge 12 de desembre diverses propostes solidaries que van resultar tot un èxit de participació.

    En aquest sentit, prop de 400 persones van prendre part al llarg de la jornada d’iniciatives com “Correm per La Marató”, una caminada i esmorzar solidaris de la mà del Club d’Atletisme d’Aitona; una pedalada solidària d’spinning; un bingo solidari; un berenar solidari i xocolatada popular; i el concert “Christmas & Hits” a càrrec de l’Orfeó Lleidatà.

    Fins al moment ja s’han recaptat més de 2.000€ per a la causa al municipi, i qualsevol persona que vulgui fer un donatiu encara ho pot fer a través de la bústia ubicada a l’Ajuntament. A més, aquest any tothom també podia col·laborar amb La Marató de TV3 adquirint la polsera solidària, que tenia un cost de 10€ i donava accés a tots els actes programats pel 12 de desembre a Aitona en el marc de La Marató de TV3.