Èxit d’assistència en la cloenda de la 4a edició del Festival Altacústic d’Altafulla

  L’Escenari del Pou va viure ahir dissabte una jornada excepcional, amb el tancament del festival, que s’acomiada fins a l’any vinent amb la bona acollida dels concerts de The Prussians i Mazoni

  Gran èxit de públic i l’Escenari del Pou ple. Així va cloure aquest la 4a edició del Festival Altacústic, que tanca la cita d’enguany amb el bon gust de boca que deixa el ple total dels concerts de The Prussians i Mazoni, que van omplir la plaça de gom a gom i que confirmen la bona marxa del festival. Enguany els caps de cartell -Renaldo & Clara i Pau Vallve, divendres, i The Prussians i Mazoni- han registrat molt bones xifres d’assistents.

  A més, l’organització del festival també posa en relleu la bona acollida que ha tingut la primera tornada del festival, duta a terme aquest dijous i que va comptar amb l’estrena a càrrec de l’altafullenca Maria Vidal. “Estem contents perquè l’aposta del primer dia cada any es consolida més en nombre d’assistents”, sosté l’organització del festival, que també destaca com a novetat el nou espai que s’ha inaugurat en aquesta 4a edició, l’Escenari Església.

  En l’apartat de novetats, també cal destacar el nou espai de restauració, ja que enguany el públic de la 4a edició ha pogut gaudir de diferents propostes gastronòmiques i dun espai reservat a l’aire lliure per a gaudir dels seus àpats. “Enguany la proposta ha estat un gran èxit i ja estem pensant a ampliar-la l’any vinent”, destaca el director artístic del festival Altacústic, Kike Colmenar.

  Pel que fa a l’aposta musical, Colmenar destaca que els comentaris del públic a través de les xarxes socials posen de manifest que un dels atractius del festival es la descoberta de nous grups. “l’Altacústic neix amb el leitmotiv de descobrir noves veus i volem mantenir aquest esperit, combinant-ho amb altres propostes més multitudinàries”, destaca Colmenar.

  En aquest sentit, cal destacar els convenis que l’Ajuntament d’Altafulla -organitzador del festival- signa amb col·laboradors com Gigmit o l’Institut dEstudis Balears (Illenc), que permeten acostar aquestes veus noves i prometedores a Altafulla.

  De cara a la pròxima edició del festival, l’organització vol seguir compatibilitzant com fins ara l’increment de públic que es registra any rere any amb l’esperit de slow-festival amb el qual va néixer aquest festival, que permet que el públic familiar gaudeixi de propostes musicals emergents en entorns especials, a través de concerts que combinen el petit format amb propostes més multitudinàries.