Els escolars de Cambrils planten 80 alzines i 50 freixes a diferents zones verdes del municipi

    Les plantades organitzades pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils s’han realitzat durant aquest mes d’abril

    Cambrils ha augmentat el seu arbrat amb 80 alzines i 50 freixes aquest mes d’abril. Prop de 280 nens i nenes de quart o cinquè de primària de cinc escoles de Cambrils han participat en l’activitat “Plantem Cambrils” organitzada pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils.

    Els 50 alumnes de quart de l’Escola Cambrils van ser els encarregats de la primera plantada de freixes el passat dilluns 9 d’abril. Posteriorment, han plantat alzines i freixes nens i nenes de quart de les escoles Joan Ardévol i Marinada, i de cinquè del Col·legi Vidal i Barraquer. L’última plantada, en aquest cas d’alzines, l’estan realitzant aquest matí els dos grups de quart de l’escola Guillem Fortuny a la zona de l’ermita del Mas d’en Bosch.

    Els cinc tallers han durat tot un matí i s’han treballat aspectes com l’observació i identificació del arbrat del carrer i el pati de l’escola, la comparació dels diferents climes i les adaptacions que tenen els vegetals aquests climes, els requeriments hídrics que tenen les espècies que es planten als carrers i, finalment, la plantada i regat d’arbres d’espècies autòctones mediterrànies a diferents zones verdes del municipi.