Es registren fins a un centenar d'incidències provocades pel vent

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  El vent ha provocat danys a l'entrada principal dels Camps Elisis. LA CIUTAT.

  La intensa ventada que avui ha afectat Catalunya ha provocat al voltant d’un centenar d’incidències a la ciutat en les quals ha actuat la Guàrdia Urbana.

  Al número 104 del Passeig de Ronda, s’ha desprès part de la façana de l’edifici. Ha estat necessari activar el servei de Bombers i la tècnica de guàrdia de la Regidoria d’Urbanisme, que ha ordenat acotar la verticalitat de la part afectada. Per garantir les tasques, s’ha tallat un carril de circulació fins a normalitzar la zona. El tinent d’alcalde Toni Postius s’ha desplaçat a aquest punt per fer un seguiment dels treballs.

  A la plaça de l’Ereta, el vent ha trencat vidres dels finestrals del Centre Cívic del Centre Històric. Al mateix barri, s’ha desprès part del mural commemoratiu d’Enric Crous situat en la cantonada dels carrers Lluís Besa i La Palma.

  Altres incidències han estat la caiguda de contenidors de brossa, d’arbres, de branques, de panells i tanques publicitàries, de vidres, de persianes o de teules a la via pública.

  Al Col·legi Cervantes, ha caigut placa de marbre de la façana i a la piscina dels Camps Elisis, s’han trencat uns vidres. El vent també ha tombat una part de la tanca de l’entrada al parc dels Camps Elisis.

  Al núm. 4 del carrer Eduard Velasco han caigut teules que han ocasionat danys als vehicles estacionats a la via pública.

  També s’han produït avaries en semàfors per manca d’electricitat (al Passeig de Ronda i a l’avinguda de l’Estudi General).