Es referma el compromís de TVE amb els Jocs Mediterranis

    Aquest matí s’ha mantingut una reunió de treball per garantir la cobertura de qualitat de la cita esportiva

    Aquest matí l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros; el subdelegat del govern, Jordi Sierra; el director general de TVE, Eladio Jareño i el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor han mantingut una reunió tècnica per concretar els aspectes més rellevants en relació a la cobertura televisiva dels Jocs Mediterranis. La reunió s’ha completat amb una visita exhaustiva a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània per conèixer de primera mà l’entorn i la dimensió de la feina que s’ha de dur a terme.

    Aquesta trobada dona continuïtat a la labor de planificació de la cobertura mediàtica i les retransmissions televisives dels XVII Jocs Mediterranis que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018. Cal recordar que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Xarxa de Televisions Locals també participaran d’aquest dispositiu de cobertura televisiva.

    La reunió de treball s’ha dut a terme a la Subdelegació del Govern i ha servit per corroborar el compromís ferm de TVE amb els Jocs Mediterranis i s’han acordat els propers passos per garantir una cobertura de qualitat de totes les competicions i activitats previstes al voltant de la cita esportiva.