Es recullen 400 quilos de joguines solidàries a Reus

    S'han entregat a la Creu Roja perquè es reparteixin entre els nens i nenes sense recursos

    L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Medi Ambient i de Desenvolupament Urbà i Via Pública, col·labora amb la campanya de recollida de joguines que organitzen aquest Nadal els treballadors de l’empresa FCC a Reus, amb la participació del Centre Comercial La Fira, i que ha aconseguit un total de 400 quilos de joguines solidàries. Aquest dijous s’han ll iurat a la Creu Roja que els donarà a nens i nenes sense recursos.

    La regidoria de Medi Ambient s’implica en aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les. A més, la campanya té el doble objectiu de recollir joguines per donar-les a nens i nenes sense recursos.

    Els punts de recollida s’han instal·lat a diversos edificis d’administració i serveis de l’Ajuntament com el Palau Municipal, l’antic Hospital Sant Joan, Serveis Territorials, Gestió Econòmica – Hisenda, la Casa Rull, Aigües de Reus, el Pavelló Municipal, les oficines de Reus Mobilitat, els mercats Central i del Carrilet i aquest any s’incorpora el Centre Comercial La Fira. També s’han pogut dipositar a les instal·lacions de FCC a Reus.