Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

‘Es preveu superar els 120.000 turistes’: MSC Creuers tornarà a Tarragona l’any 2024

Avatar photo

MSC Creuers continua ampliant el seu compromís i aposta per Espanya i en 2024 la companyia tornarà a comptar amb el Port de Tarragona per als embarcaments dels passatgers a bord de MSC Fantasia. D’aquesta manera, MSC Creuers comptarà l’any vinent amb 28 escales a la ciutat, incrementant exponencialment la seva presència des de la seva arribada a la regió l’any 2022 i donant així a conèixer a milers de turistes el clima excepcional, la naturalesa, la cultura i l’oci de la Costa Daurada.

2022 va ser el primer any en què MSC Creuers va comptar amb una temporada d’embarcaments en el Port de Tarragona i, després de la bona resposta, s’han incrementat les escales a 26 durant l’estiu de 2023, la qual cosa s’ha traduït en més de 75.000 turistes. Xifra que es veurà incrementada en 2024, perquè MSC Fantasia és un vaixell de 1.600 cabines enfront de les 1.300 amb les quals compta el vaixell que opera actualment en aquest port. A això cal sumar-li a més el recent acord que ha signat la companyia amb PortAventura World i amb el qual els passatgers de MSC Magnifica tindran l’oportunitat de gaudir dels 3 parcs temàtics que ofereix el resort durant l’escala a la ciutat. L’excursió inclou el trasllat des del port fins al resort, situat en la Costa Daurada. Per tant, amb les ja esmentades 28 escales en 2024, es preveu que la ciutat albergui l’arribada d’uns 120.000 turistes.

En paraules de Fernando Pacheco, director general de MSC Creuers, “és un orgull per a nosaltres poder continuar estrenyent llaços amb els ports espanyols i, en el cas del Port de Tarragona, la nostra aposta per la zona ha estat ferma des del principi. Mantenim una excel·lent relació i un diàleg constant amb les autoritats, amb els qui compartim també els mateixos objectius d’impulsar la Costa Daurada com a màxim exponent d’un turisme familiar”.

En aquest sentit, el president de l’Autoritat Portuària, Saül *Garreta, ha comentat: “Port de Tarragona celebra l’aposta de MSC Creuers per continuar treballant amb nosaltres. Ens sentim molt a gust col·laborant amb la companyia de creuers amb major compromís per la descarbonització del sector i la sostenibilitat econòmica. Uns valors i una estratègia que compartim totes dues organitzacions”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + fifteen =

Notícia anterior

Una recerca de la URV a las Bardenas Reales estudia l’adaptació dels fongs microscòpics als medis extrems

Notícia següent

VÍDEO: Cremen quatre cotxes aparcats a Bonavista

Notícies relacionades