Es presenta l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

  Més de 130 associats amb l’objectiu comú de fer de Tarragona una gran capital gastronòmica

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Inmaculada Rodríguez, Josep Fèlix Ballesteros, Francesc Pintado i Javier Escribano durant la presentació. Foto: Laura Vargas-Machuca

  L’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat s’ha presentat de manera oficial avui, dia 12 de febrer. A l’acte han assistit Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona, Inmaculada Rodríguez Moranta, quarta tinenta d’alcalde i consellera de Turisme i Pla estratègic, Francesc Pintado, president de l’AEHT i Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat.

  Francesc Pintado ha manifestat que “avui és un dia molt especial. Seguim amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. És un honor fundar l’AEH Tarragona Ciutat, de la mà de més de 130 establiments associats i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona”. L’AEHT neix amb l’objectiu de reconèixer Tarragona per una oferta gastronòmica variada i de primer nivell, com ha deixat clar Javier Ecribano, primer president de la nova associació.

  Escribano ha recalcat que “aquesta iniciativa vol unificar la ciutat i deixar enrere les rivalitats entre establiments”. Fins ara s’han signat convenis amb més de 40 empreses i es pretén que aquesta xifra augmenti. També ha aprofitat per demanar a l’Ajuntament millores al sistema administratiu per tal d’agilitzar processos i donar seguretat jurídica. Reconeix que Tarragona disposa de productes gastronòmics molt bons que no han sabut vendre i aposta per productes locals, de proximitat i de qualitat.

  L’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros ha dit que l’objectiu comú és fer de Tarragona una gran capital gastronòmica i ha felicitat a la junta per la feina feta.

  La consellera de Turisme i Pla estratègic, Inmaculada Rodríguez, ha manifestat l’alegria per aquesta iniciativa que afronta com un repte i ha esmentat que “per tenir una bona oferta turística la gastronomia és un eix central i ens ha faltat anar tots a una”.