Enric Company i Fernando Romay, al Cicle de conferències de La Pobla

  La bona acollida que va tenir la conferència de Pedro García Aguado, ara fa un any, va motivar l’Ajuntament a crear un cicle permanent de xerrades

  Aviat farà un any que el televisiu i carismàtic Pedro García Aguado va trepitjar l’escenari del
  Casal Cultural de La Pobla i, davant d’un auditori ple a vessar, va oferir una interessant i molt
  didàctica conferència sobre l’educació dels fills.

  La bona acollida que va registrar aquella proposta cultural va propiciar que l’Ajuntament activés la idea de crear un cicle permanent i periòdic de conferències, amb la premissa de comptar amb conferenciants reconeguts i de prestigi, així com amb la voluntat de tractar temes d’interès social en una activitat gratuïta i apta per a tots els públics.

  Tot plegat es va posar en marxa el passat mes de juny quan, coincidint amb la celebració de la Festa Major de Sant Joan, l’Ajuntament va introduir un fet innovador en el tradicional pregó que dona inici a la Festa Major. I és que en aquesta ocasió es va dur a terme una conferència-pregó, magistralment conduïda i pronunciada per l’escriptora i divulgadora Elsa Punset. “Pistes per a la vida i el treball” va ser la temàtica abordada per Punset, qui va comptar amb el favor d’un públic que, novament, va omplir de gom a gom el Casal Cultural.

  Ara, amb la voluntat de donar continuïtat a aquest primer Cicle de conferències de La Pobla de Mafumet, l’Ajuntament ha programat dues noves sessions. La primera d’elles tindrà lloc aquest proper dissabte, a les 19 hores, i comptarà amb la intervenció d’Enric Company.

  Aquest economista tarragoní es va reconvertir, ja fa anys, en un polifacètic i divertit reporter i
  presentador televisiu, monologuista i presentador d’actes. El seu estil fresc i divertit l’ha portat, també, a oferir conferències motivacionals, com la que oferirà a La Pobla i que porta per títol “Sí quieres, puedes”. A través de 10 senzilles claus, Enric Company proposarà al públic que es doni cita al Casal Cultural un camí per aconseguir tot allò que es proposin.

  D’altra banda, el Cicle de conferències de La Pobla comptarà el 5 de desembre amb un
  protagonista àmpliament conegut i reconegut per la seva trajectòria professional i pel seu
  carisma i empatia. Sota el títol “El valor de la diferencia”, el gallec Fernando Romay mostrarà les seves excel·lents capacitats com a conferenciant tot parlant sobre la importància de pertànyer a un grup, de l’esforç, del treball en equip… i també de la importància d’aprofitar les nostres virtuts per marcar la diferència.