En tot el que t’importa: Dow presenta el seu Informe Públic 2016

    La Companyia es repta a sí mateixa de forma constant, per contribuir a la solució dels desafiaments de la humanitat a través d’un ús dels recursos molt més sostenible

    Dow Chemical Ibèrica publica avui el seu Informe Públic, en el qual s’hi plasmen les activitats dutes a terme a la regió Ibèrica el 2016, així com els resultats econòmics obtinguts i els objectius assolits durant l’any passat.

    Tot destacant-hi que Dow està present en el 90% dels productes utilitzats a diari, l’Informe Públic porta com a claim En tot el que t’importa, com una referència a la seva presència en mercats tan diversos com l’agricultura, l’automoció, l’edificació i construcció, les infraestructures, els béns de consum, l’electrònica, l’aigua i energia, la indústria i l’embalatge. Així, es compromet un any més a oferir solucions basades en la ciència, la tecnologia i la innovació, a través de la vinculació de la seva estratègia als seus Objectius de Sostenibilitat 2025, que pretenen liderar la transició a un planeta i a una societat més sostenibles, mentre es maximitza el valor econòmic, ambiental i social.

    En l’àmbit econòmic, Dow ha vist garantida la seva posició a la regió durant l’any 2016 amb una xifra de negoci de 1.051 milions d’euros a Espanya, amb importants augments en els marges i millores significatives en la producció, així com diverses fites en els seus quatre centres d’I+D. Cal destacar també que, al 2016, Dow va invertir a Espanya més d’11 milions d’euros en millores de manteniment i processos de parades de les seves plantes, així com 23 milions d’euros en capital. A nivell global, Dow va tancar l’any amb resultats molt positius, com mostren els 48.158 milions de dòlars en vendes, que van permetre a la Companyia celebrar el divuitè trimestre consecutiu (quatre anys i mig) de creixement dels guanys operatius per acció, així com el catorzè trimestre consecutiu (tres anys i mig) d’augments de volums.

    Des del punt de vista corporatiu, la Companyia ha finalitzat l’adquisició del 100% de Dow Corning, una empresa líder global en el mercat de les silicones, que ha dotat a Dow d’unes tecnologies revolucionàries. També ha treballat en la preparació de la regió Ibèrica per a la implantació de la fusió entre Dow i DuPont, una unió sense precedents que no només donarà lloc a tres empreses independents, sinó que aquestes seran líders en els seus respectius mercats.