Emma Vilarasau protagonitza “La resposta” diumenge al Teatre de la Llotja

    Emma Vilarasau protagonitza “La resposta” que es podrà veure diumenge, a les 19.00 hores, al Teatre de la Llotja. Sílvia Munt dirigeix aquesta obra que és la versió catalana del drama rural “Give Me Your Answer, Do”, de Brian Friel, que va ser estrenada al Grec 2018 Festival de Barcelona.

    “La resposta” parla de la fragilitat de l’ànima humana davant el futur incert i és una història que proposa a l’espectador un viatge per un laberint de sentiments, ironia i drama. Sílvia Munt adapta l’obra d’un dels dramaturgs més prestigiosos de la seva generació, conegut com el Txèkhov irlandès i definit en una crítica de la revista Variety “com un dels millors dramaturgs del món” per la profunditat i sentiment amb què dibuixa els personatges de l’obra.

    A “La resposta” Tom i Daisy Connoly estan esperant la visita de David Knight, un agent literari nord-americà que està estudiant l’obra literària de Tom per si la pot vendre a la Universitat de Texas; un esdeveniment que els permetria aconseguir l’anhelada seguretat econòmica. Durant el cap de setmana els Connoly també reben dues visites més: la dels pares de la Daisy i la d’un amic escriptor i la seva dona. En aquest entramat de relacions humanes i familiars també hi ha la Bridget, la filla discapacitada mental que, amb la seva absència, endureix el drama.

    Emma Vilarasau està acompanyada pels actors David Selvas, Àlex Casanovas, Ferran Rañé i Eduard Buch i per les actrius Àngels Gonyalons i Carme Fortuny.