Els veïns de Monestir es tornaran a reunir amb Mercadona en dues setmanes

  El president de l'AAVV, Alfonso Berbel, s'ha mostrat molest davant algunes informacions i ha negat que els veïns de Mas Vilanova participin en aquestes "reunions"

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El president de l’Associació de Veïns (AVV) Monestir, Alfonso Berbel, ha confirmat en declaracions a La Ciutat que els veïns tornarien a reunir-se amb Mercadona en un termini d’unes dues setmanes, després de l’assemblea prevista pel pròxim dilluns on s’escoltarà l’opinió de la majoria de veïns. Berbel també ha mostrat la seva molèstia davant algunes informacions sorgides que haurien relacionat als veïns de Mas Vilanova en aquest assumpte. El president de Monestir ha recalcat que “Mas Vilanova no participa” en aquestes reunions.

  Alfonso Berbel ha insistit en el fet que “com AVV, sempre s’ha actuat en funció a l’opinió dels veïns”. El president també ha destacat que “segons Mercadona, no entrarien mai a negociar amb Sòlvia ni amb l’ajuntament si els veïns no estiguessin d’acord”. Fa uns dies saltava la notícia que Mercadona estaria estudiant construir un nou supermercat als terrenys resultants de l’enderroc de La Sedera, tancats des de fa un any i mig i propietat de Sòlvia. En aquest sentit, Berbel ha assegurat que “només hi ha hagut un contacte entre Mercadona i l’associació, però no s’ha decidit res”; no hi ha res signat, ni cap decisió.

  “Mas Vilanova no participa”

  D’altra banda, Berbel també ha volgut aclarir que és rotundament falsa la participació dels veïns de Mas Vilanova. Davant algunes informacions que haurien apuntat cap aquesta col·laboració, Berbel ha carregat contra l’intrusisme del “senyor Valentín Rodríguez”, el president de l’AVV Mas Vilanova i també president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), motiu pel qual assegura que el tenen “totalment vetat”. A més, ha recordat que l’AVV Monestir no està associada a la FAVR.