Els transportistes omplen els aparcaments de les àrees de servei del tram de l’AP-7 a Altafulla

    Els camioners lamenten la prohibició de circular entre les 5 i les 10 de la nit en el primer cap de setmana de la mesura

    Els aparcaments de les àrees de descans del tram de l’AP-7 a Altafulla (Tarragonès) estaven plens amb desenes de camions aparcats i eren ben pocs els que encara circulaven a partir de les cinc de la tarda d’aquest diumenge. Els transportistes han lamentat la prohibició i han denunciat que no hi ha prou aparcaments.
    “Estic una mica fastiguejat, jo porto una lona i puc estar aturat una estona, però el company transporta frigorífics”, ha dit en Gregorio Diacono, un camioner que es dirigeix a Granada.
    Després de les cues quilomètriques del cap de setmana passat, el primer sense peatges, el Servei Català de Trànsit ha prohibit la circulació dels camions de més de 7,5 tones per l’AP-7, entre les 5 i les 10 de la nit dels diumenges de setembre.
    Des de la Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona (FEAT) confien que el jutjat aprovi el recurs contenciós-administratiu presentat per les associacions de transportistes, que demana la suspensió cautelar de la prohibició i, per tant, que el pròxim diumenge els transportistes puguin tornar a circular per l’AP-7, sense restriccions.