Els premis Ones reconeixeran la lluita feminista en la seva 23a edició a Tarragona

  Entre els guardonats destaquen figures com ara el premi pòstum a José Antonio Labordeta o el Nàstic Genuine

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Mare Terra Fundació Mediterrània organitza un any més els premis Ones que es duran a terme el pròxim 2 de juny al teatre Metropol de Tarragona. L’edició d’enguany es caracteritza pel reconeixement a la lluita feministra de Cristina Almeida, Marina Rosell, Patricia Campos i Ana Bella. A banda, també es brindarà un reconeixement pòstum a José Antonio Labordeta.
  Els premis Ones són uns guardons que tenen per objectiu distingir persones, col·lectius, o institucions que potencien iniciatives i projectes destinats a impulsar accions per a la defensa i millora del medi ambient, la solidaritat, la cultura, els drets humans i el desenvolupament social.

  L’assistència a l’acte és totalment gratuïta, les persones interessades hauran de posar-se en contacte amb Mare Terra per reservar la seva plaça. Poden fer-ho amb un correu o trucant al telèfon d’oficina.

  Els premis Ones compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, La Diputació de Tarragona, el Port de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Perafort, Vermouth Yzaguirre, Caixabank, Sirusa i l’Asociación de Fundaciones para la Conservación de la Naturaleza.

  A l’acte de presentació de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, i la tinenta d’alcalde de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando.