Els Nanos Nous del Seguici Popular de Tarragona visiten Urgències i Pediatria del Joan XXIII

    Els personatges de l’ONG Pallapupas, “Gelocatila” i Apósito”, han acompanyat al Mingo i la Rosona, els Nanos del Nàstic.

    Avui dimarts, 12 de setembre, els Nanos Nous del Seguici Popular de Tarragona, el Mingo i la Rosona, han visitat la sala d’espera del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII. Després han anat a animar l’estada dels nens ingressats a les plantes del Servei de Pediatria i de Maternitat del centre sanitari.

    El Mingo i la Rosona, també coneguts com Nanos del Nàstic, han volgut participar en el 50 aniversari de l’hospital de Tarragona, fent coincidir aquesta celebració amb la proximitat de la Festa Major de Santa Tecla.

    Els Nanos Nous han estat acompanyats per l’ONG Pallapupas, que cada dimarts col·labora amb l’Hospital Joan XXIII, amb l’objectiu d’alegrar l’estada hospitalària dels nens i nenes ingressats. Els personatges “Gelocatila” i “Apósito” visiten cada dimarts les habitacions de la planta de pediatria i de maternitat, i també passen per la sala de jocs, proposant jocs i amenitzant l’estada dels més petits i dels seus familiars.