Els Mossos retornen una vintena de bicicletes robades recuperades a Torres de Segre

  Demanen a les persones que van presentar denuncies que aportin la documentació que puguin per acreditar-ne la propietat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Algunes de les bicicletes recuperades pels Mossos a Torres de Segre a al magatzem de la comissaria del cos de Lleida. CEDIDA

  Els Mossos d’Esquadra van recuperar el 3 de novembre a Torres de Segre (Segrià) més d’un centenar de bicicletes robades, de gamma mitja i baixa, i van detenir un home que les tenia desmuntades i empaquetades per enviar-les al seu país d’origen, el Congo. Des d’aleshores, la policia ha muntat les bicicletes i ha revistat les denúncies rebudes. Fins ara, n’ha retornat 21 als propietaris però n’hi ha encara prop d’un centenar per lliurar. Els Mossos demanen a les persones que hagin denunciat la sostracció d’una bicicleta que vagin la setmana vinent, de dilluns a divendres entre les 9 h i les 21 h, a la comissaria de Lleida i portin tota la documentació que puguin, com ara factura, rebut de compra o fotografies, per acreditar-ne la propietat.

  La policia ha preparat a la comissaria de Lleida una exposició de les bicicletes recuperades, en magatzem i en dos contenidors. La major part són bicicletes de muntanya però també n’hi ha de passeig, plegables i infantils.

  En el cas de les persones que no van denunciar la sostracció en el seu moment, i que disposin de documentació que pugui demostrar la seva propietat, cal que demanin cita prèvia al web de Mossos per presentar la corresponent denúncia.