Els Mossos emmarquen la batuda al Waka en un operatiu general per erradicar les drogues i les armes

El director del cos aposta per dispositius "aleatoris" per a donar un "toc d'atenció" al sector

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha emmarcat la batuda realitzada aquest dissabte a la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès en un operatiu general de la policia catalana a l’oci nocturn. “Pot ser que de tant en tant aturem l’activitat i fem un escorcoll per detectar si hi ha drogues, armes blanques, o el que s’escaigui”, ha afirmat en declaracions a RAC1.

Tanmateix, ha apuntat que aquestes batudes no seran cada setmana, però sí de manera “aleatòria” per reduir la conflictivitat a diverses discoteques de tot el territori. A parer seu, aquesta pràctica dona un “toc d’atenció” a les discoteques per avisar que hi poden haver filtratges policials a qualsevol local.

En el cas específic del Waka, Ferrer ha destacat que el 2022 ha sigut “focus de preocupació” durant “molts caps de setmana seguits”, amb fins a 265 denúncies de diferent tipus. “S’havia de fer un dispositiu d’una mica més de pressió per donar aquest missatge que la policia hi està a sobre”, ha avisat l’agent abans d’assegurar que no es pot deixar aquests espai com una “Zona Franca”.