Els clubs i entitats d’Alpicat lliuren més de 1.000 euros a l’Associació contra el Càncer

  Els diners es van recaptar en diverses activitats organitzades el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Eduardo Serrano, president de l’Associació Contra el Càncer de Lleida, i Encarna Mecías, presidenta de la Junta Local contra el càncer d’Alpicat, han recollit la recaptació de les activitats que es van dur a terme el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre en el marc de les jornades Alpicat pel càncer de mama.

  Les activitats van ser organitzades per les entitats esportives amb el suport de l’Ajuntament, i tenien com a objectiu recollir fons per tal d’ajudar en la lluita contra el càncer de mama.

  L’Ajuntament ha emès el xec per valor de 1.328,20€, que engloba tota l’aportació que les entitats van assolir amb les seves activitats i la seva implicació.

  Els clubs i entitats que van participar en la iniciativa van ser l’Associació Pàdel Alpicat, el Club de Tennis Alpicat, l’Alpicat Vòlei Associació, l’AMPA de l’Escola Doctor Serés, l’Associació Countryland d’Alpicat, el Club Bàsquet Alpicat, UE Alpicat/CA Alpicat i l’Hoquei Club Alpicat.

  Així, durant els partits d’hoquei, vòlei, futbol i bàsquet es van celebrar sortejos, i també hi va haver activitats relacionades amb el pàdel, el tennis, el country i zumba que tenien inscripció solidària amb l’Associació Contra el Càncer.