Els Casals d’Estiu de primera infància s’allarguen una setmana i mantenen preus

  En aquests casals hi poden participar els infants nascuts a l’any 2017

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, a través dels serveis de Mas Pintat, promou un any més els casals d’estiu adreçats a la primera infància (0-3), entre el 31 de juliol i l’1 de setembre ambdós inclosos. Per tercer any consecutiu es mantenen els mateixos preus i com a novetat s’allarga l’oferta a una cinquena setmana. Com l’estiu passat, enguany es repeteix la realització d’aquests casals a dues de les escoles bressol municipals que no tanquen a l’agost: l’EBM El Marfull i l’EBM El Lligabosc.

  En aquests casals hi poden participar els infants nascuts a l’any 2017 (mentre tinguin les 16 setmanes complertes), al 2016, al 2015 i al 2014, i germans d’aquests infants que hagin nascut els anys 2013, 2012 i 2011.

  Des de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística s’ha plantejat de nou la distribució dels casals a dues escoles bressol municipals a fi i efecte de garantir una millor atenció a les famílies gràcies a les infraestructures i serveis disponibles. En aquest sentit, amb la distribució de places a dos espais que cobreixen diferents zones de la ciutat també té com a objectiu facilitar l’accés de les famílies als equipaments que els quedin més a prop dels seus domicilis.

  La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà visita aquest dimecres el casal que es desenvolupa a l’EBM El Marfull. L’oferta d’estiu d’aquesta escola bressol municipal i de l’EBM El Lligabosc s’obre al conjunt de la ciutat, també a les famílies no inscrites prèviament durant el curs ordinari a les escoles bressol municipals.

  Tal i com recorda la regidora Sardà “l’interès social del casal de la primera infància queda palès en la importància educativa de la franja dels 0 a 3 anys com a base dels futurs aprenentatges dels infants, en la tasca de socialització intrínseca en els espais educatius adreçats a la primera infància i, especialment en el mes d’agost, en la voluntat de facilitar la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d’edats primerenques”.