Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi forestal de Tivenys

  Segons les informacions dels Agents Rurals han cremat 107 hectàrees

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 15.15 hores, l’incendi forestal de Tivenys, al Baix Ebre.
  El foc, l’avís del qual es va rebre ahir tarda, afecta matoll i vegetació forestal al coll de la Serra Mala, al massís del Cardó. Segons les dades provisionals del Cos d’Agents Rurals ha cremat una superfície de 107 hectàrees.
  Les tasques d’extinció d’aquest incendi es veuen condicionades per l’orografia del terreny, abrupta i de molt difícil accés. Cal esmentar que a la zona no hi ha cap nucli habitat i, per tant,  no ha calgut realitzar evacuacions preventives.
  Hi continuen treballant una setantena de dotacions. D’aquestes, 51 són terrestres i 20 són aèries (4 helicòpters amb bamby-bucket, 4 helicòpters bombarders, 3 helicòpters de comandament i 6 avions de vigilància i atac, 2 hidroavions FOCA i 1 helicòpter KAMOV) .
  Segons informa l’SCT, la carretera TV-3021 està tallada entre els quilòmetres 0 i 9, a Rasquera, per garantir la seguretat al pas dels vehicles d’emergències.