Els alumnes del Col·legi Sant Jordi reben la visita de l’escriptora tortosina Cinta Arasa

  L'activitat s'emmarca dins del programa Autors a les aules, que permet que els estudiants entrin en contacte directe amb els escriptors que han treballat durant el curs

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús-Tortosa han rebut aquest matí la visita de l’escriptora tortosina Cinta Arasa. La trobada amb l’autora ha permès completar el conjunt d’activitats que els alumnes i els professors del centre han treballat aquest curs al voltant d’aquesta escriptora i les seves obres.

  Durant el primer i el segon trimestre, els alumnes han participat en diverses activitats relacionades amb l’autora i les seves obres d’acord als diferents nivells educatius. En aquest sentit, han realitzat manualitats, lectures i també han decorat el centre per donar la benvinguda i rebre l’escriptora de la millor forma possible.

  La visita de Cinta Arasa al Col·legi Sant Jordi s’emmarca dins de l’activitat Autors a les aules del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que permet que els alumnes entrin en contacte directe amb els escriptors i hi estableixin un diàleg al voltant de les seves obres, i sobre l’ofici de l’escriptor, el procés de creació i el món editorial. Aquesta activitat té per objectiu fomentar la lectura, promoure la literatura, apropar l’alumnat al fet literari, i millorar la comprensió lectora.

  Cinta Arasa (Tortosa, 1978) és autora de diversos títols de narrativa sobretot per a infants i joves. Entre les seves obres destaquen On és el sol, Cucafera? (2007), Emergència al país de la màgia (2010), El món dalt d’una sabata (2012), Missió Trobairitz! (2013), La lluna és dolça, Ahmed (2013), Zeneib, la primera enxaneta (2013), Ja som a l’hivern! (2013), i Les fades són calbes (2016). L’any 2013 va guanyar el premi Enric Valor de narrativa juvenil amb l’obra Vaig fer la maleta un dia de juny.