Els actes religiosos del Divendres Sant omplen els carrers de Móra d’Ebre

    Ha tingut lloc el tradicional viacrucis al Calvari i, a la nit, esdevindrà la processó del Sant Enterrament

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Móra d’Ebre ha iniciat avui a les 7.00 h els actes religiosos del Divendres Sant amb el tradicional viacrucis al Calvari, acte declarat d’Interès Comarcal. Hi han assistit més de dos-centes persones, que han recorregut les catorze estacions que separen l’església prioral de Sant Joan Baptista de l’ermita del Calvari, acompanyant les imatges del Sant Crist dels Cavallers, la Dolorosa i la Verònica.

    El descendiment del Crist portat a pols per les escales del castell ha sigut un any més l’acte culminant d’aquesta manifestació religiosa, moment en què s’han congregat a la zona dels castell els assistents al viacuris i els veïns del municipi que no s’han volgut perdre aquest moment.

    L’altre acte destacat de la jornada és la processó del Sant Enterrament, que farà aquesta nit a partir de les 22.00 h un recorregut per diversos carrers de la població. La processó compta amb la participació dels passos tradicionals de la Setmana Santa morenca, vestes, dames, penitents, el Sant Crist dels Cavallers, el clergat i les autoritats, i aplega anualment centenars de persones.