Elefantes, actuarà dissabte a les Barraques del Mamut de la Canonja

  El 3 i 4 d'agost seran dos dies plens de música i activitats per a tot el jovent de la Canonja i pobles veïns

  Escalfem motors abans de la Festa Major amb les Barraques del Mamut que ja tenen la data ben marcada en el calendari, el primer cap de setmana d’agost al pàrquing de BASF, al carrer Vila-seca, al costat de l’skate park.
  Aquest any compten amb un cartell d’allò més variat. El divendres dia 4 començarà fort, dur, amb el heavy metal del grup Anarka. Com a cap de cartell tindrem a l’Orquestra Mitjanit, que no s’ha perdut cap de les edicions de les Barraques del Mamut, ja que ens ha conquistat per la seva alegria, pel seu so i la seva posada en escena enfront del públic. Abans, però, actuaran els grups Números Rojos (rock urbà) i Fumetal (punk-metal).
  La banda barcelonina Elefantes obrirà la nit del dissabte. La banda, fa parada a la Canonja per presentar el seu nou disc, “La primera luz del día”, amb el que torna a posicionar-se com a referent musical en l’àmbit nacional. Ens farà gaudir d’un espectacle que fusiona diferents estils, des del pop fins al flamenc, passant per la cançó melòdica i el rock. Les entrades anticipades es podran adquirir fins el dia abans a codetickets.com i al Castell de Masricart a 8 euros, i el mateix dia a taquilla per 12 euros. Finalitzada la seva actuació s’obriran les portes per a la resta de grups.
  Després d’Elefantes, gaudirem amb el rock urbà del Malo del Cuento. La Prole Band, promet una hora intensa de petits i grans èxits amb un viatge sonor que anirà des del reggae fins al rock, passant per l’ska i el mestissatge, amb la revisió de temes de grups com Itaca Band o Doctor Prats. Per acabar, actuarà Cruzada, una formació de Metal clàssic que uneix dues generacions de músics amb ganes de mostrar el vell i meravellós món del Heavy Metal.
  La festa no pararà a la Canonja, després dels concerts el Dj Jordi B posarà fi a les dues nits de les Barraques del Mamut de 2018.