El Turó de la Seu Vella reafirma el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor

    El monument se situa en la primera posició de llocs que cal visitar a Lleida i ha rebut 825 opinions, de les quals 547 la qualifiquen d’excel·lent i 225, de molt bo

    El Turó de la Seu Vella ha aconseguit un any més el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, un lloc web que concedeix aquesta distinció a aquells allotjaments, restaurants i atraccions que reben constantment opinions excel·lents dels viatgers. En aquest sentit, el monument se situa en la primera posició de llocs que cal visitar a Lleida i ha rebut 825 opinions, de les quals 547 la qualifiquen d’excel·lent i 225, de molt mo.

    TripAdvisor proporciona ressenyes de contingut relacionat amb viatges que també inclou fòrums de viatgers. Així, els serveis del web són gratuïts i són els usuaris qui proporcionen la major part del contingut. És en aquest sentit que pren importància la puntuació del conjunt monumental del Turó de la Seu Vella, ja que la mitjana de puntuacions dels i de les visitants estan entre el 4 (Molt bo) i el 5 (Excel·lent).